Alaşehir Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : (236) 6531081
WEB https://alasehirsehitalperzoriho.meb.k12.tr
Adres : Yenice Mah. Cumhuriyet Cad. No 24 8211 45600 Alaşehir / MANİSA
VİZYON : Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, manevi değerlerine bağlı ve bu değerleri içselleştirmiş, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : Çağın gereklerine uygun olarak düzenlenmiş, çevreye açık sürekli gelişen okulumuzda; aldığı eğitimle karşılaştığı problemleri çözebilen, öğrenmeyi öğrenmiş toplumsal değerleri benimsemiş, yeteneklerinin farkında kendine güvenen, kendini geliştirebilen öğrenciler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Saatler : 08.40-15:20
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Kömür
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Alaşehir İlçe Merkezindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var / Okul Komuşularımız / Haftanın En Temiz Sınıfı / Ayın Öğrencisi / Günün Ayeti-Günün Hadisi /